Виктория Петрова може би най-сетне откри своя приказен принц в лицето на спортния министър Красен Кралев!

След един развод и няколко краткотрайни и неуспешни връзка, хубавото лице на Би Ти Ви Виктория Петрова май най-после намери своя принц в спортния министър Красен Кралев. Че двамата са двойка, признаха официално самите те наскоро, а голямата новина бе, че дори вече са се сгодили.

Красен Кралев паднал на колене с прекрасен пръстен в ръка, а Виктория Петрова не скрила изумлението си, тъй като не очаквала, че нещата ще се развият така бързо. Виктория и Кралев живеят заедно в неговия палат от няколко месеца, а вече имаме и първите снимки от тяхната уютна приказка.

[caption id="attachment_339884" align="alignright" width="300"]Виктория Петрова Виктория Петрова пазарува преди да се прибере в палата на министър Кралев[/caption]

Хубавицата Виктория Петрова обитава разкошната къща на министър Кралев, която се намира в най-скъпата част на Драгалевци. Палатът е разположен на ъгъла между две улици като така им открива и две зашеметяващи гледки - едната е към красивата Витоша, а другата с невероятен изглед към нощна София.

Палатът на Виктория Петрова и Красен Кралев е ограден от висока ограда, а пред него е поставена дори кабинка на караул, който да следи някой да не наруши спокойствието на величията, живеещи вътре.

[caption id="attachment_339885" align="aligncenter" width="300"]Виктория Петрова най-после откри своя принц в лицето на Красен Кралев Виктория Петрова най-после откри своя принц в лицето на Красен Кралев[/caption] [caption id="attachment_339886" align="aligncenter" width="300"]Журналистката разпуска с шопинг като всяка столичанка Журналистката разпуска с шопинг като всяка столичанка[/caption] [caption id="attachment_339887" align="aligncenter" width="300"]Осветеният палат на Виктория и Красен през нощта Осветеният палат на Виктория и Красен през нощта[/caption]

Паркингът на къщата е огромен и се намира в двора на самата сграда, като така на двамата не се налага да слизат на улицата и да се излагат на риск от камери и фотоапарати.

[caption id="attachment_339888" align="aligncenter" width="300"]А ето я и огромната къща на дневна светлина А ето я и огромната къща на дневна светлина[/caption] [caption id="attachment_339889" align="aligncenter" width="300"]Министър Кралев се стяга за пътуване в провинцията Министър Кралев се стяга за пътуване в провинцията[/caption]

За разлика от Виктория Петрова обаче, която сама шофира автомобила си до работа и обратно всеки ден, то министър Кралев си придава важност като е наел личен шофьор, който да го вози, както из столицата, така и извън нея, пише Пик.

Миналата седмица Красен Кралев за първи път не взе Виктория Петрова със себе си на своята командировка през уикенда, а отпътува сам с шофьора и няколко куфара. Самата журналистка пък предпочете да остане в приказния си палат, да си почине до обед, а след това да изръшка няколко бутика в мола, от които си тръгна с пълни торби с дрехи и аксесоари.