Новата булка на Благо Джизъса лъжи поне колкото него

Полина Спасова, вече Георгиева, здраво шашна последователите си в мрежата. Наперената брюнетка излъга аудиторията, за да рекламира своя онлайн магазин за детски дрехи. В профила си в Инстаграм хотелиерската наследница пусна „мухата“, че се е изнесла от дома на Благо и е отпрашила при своя дружка. Двамата се разделяли и плейбой номер едно у нас го чака втора развод и поредната разлъка с мадамата му.

Само че лъжата се оказа фалшива новина. Полина рекламирала интернет магазина си чрез сторито в профила й в Инстаграм. Там силиконката споделила, че ще разкаже дали наистина се е разделила с Благо Георгиев, но след като почитателите разгледат интернет бутика й.

После шеговито заобяснявала, че още й е рано да се развежда с Благо и на този етап двамата са заедно и са много щастливи.

„Има шанс в тази двойка. Тази Полина си е лика-прилика с шмекера Благо Джизъса. Кога се ожени и кога успя да усвои всичките му номера?! И сега да пусне лъжливата новина, че всички да разгледат магазина й и да се превърне в центъра на сензацията. Браво, умело знае да манипулира! Тя ще е „жената на живота“ за гелосания ритнитопковец“, коментират в нета булка номер две на екс футболиста.