Замени ли Бирмата Преслава с по-голяма красавица? Въпрос, който вълнува феновете на певицата!

Дали Георги Станоев не си намери по-красива дама от Преслава? Наскоро той бе уловен с Бояна Маринова в нощен клуб, както писа Blife.bg. Въпросът е обаче спечели ли Бирмата от раздялата с Преси или не. Бояна е манекенка, доста привлекателна, при това и по-млада от фолк певицата. Жоро също е малко по-млад от изпълнителката на "Горчиви спомени".

Засега Преслава отрича да се е разделила с Бирмата, но фактите говорят красноречиво. Тя бе щракната с друг мъж край басейн наскоро, а сега и Георги бе хванат в крачка с Бояна Маринова. Разбира се, има вероятност двамата да имат отворена любов, заради което да се виждат и с други хора, но ако вярваме на певицата, то за нея в любовта няма подялба.

По-хубава ли е новата на Бирмата от Преслава? Kliuki.bg изготви няколко сравнения в снимки, за да може вие - читателите, да прецените истината. На пръв поглед двете си приличат доста, тъй като и двете са с тъмна кожа и дебели устни, но има ли все пак по-красива?

[caption id="attachment_319379" align="aligncenter" width="300"]Бояна или Преслава? Коя е повече на външен вид? Бояна или Преслава? Коя е повече на външен вид?[/caption]

Все пак не се знае докъде е стигнала авантюрата на Бирмата с Бояна Маринова, но още като той не се появи на рождения ден на Преслава, стана ясно, че нещо не е както трябва между тях.

[caption id="attachment_319380" align="aligncenter" width="300"]Две красавици със сходни черти на лицето, но има ли по-красива? Две красавици със сходни черти на лицето, но има ли по-красива?[/caption]

Според слуховете, Бирмата не само е прекратил любовните си отношения с Преслава, но и си е взел всички подаръци, които й е давал някога. Дали сега ще ги подари на Бояна?

[caption id="attachment_319381" align="aligncenter" width="300"]Маринова или Преслава - коя е по-достойната за Бирмата? Маринова или Преслава - коя е по-достойната за Бирмата?[/caption]