Антония Петрова е напът да се превърне във втората Светлана Гущерова по брой деца. Знаем, че съпругата на Християн Гущеров засега държи първенството с цели четири отрочета за единица време, но Тоца я гони упорито и аха да я настигне.

Половинката на Ивайло Батинков май е бременна с трето, но още крие новината от всички, заради нормално суеверие. Тоца и Батинков имат двама сина, но миската винаги е искала и момиче, така че третото може да се окаже женско, а и му е ред.

Прави впечатление, че на всичките си снимки напоследък, Антония крие корема си - било с чанта или с ръка, което е нетипично за нея. Тя винаги е сменяла позите си и е демонстрирала стегнато и плоско коремче, което обичаше да показва.

Сега или е бременна, или е напълняла, но ако съдим по краката и останалата част от тялото й, едва ли са излишни килограми. А и ако Петрова има намерение да ражда трето, то сега е подходящ момент, защото тя вече е на 40 години и не, че може да роди по-късно, но едва ли ще й се занимава като пораснат момчетата й.

Плюс това двамата с мъжа й имат бавачки и помощници в отглеждането на хлапетата и не е проблем да увеличат още фамилията си.

Източник: Crimesbg.com