Джена реши да започне нов и по-добър живот след множеството разочарования през последната година!

Певицата на Планета ТВ и съответно "Пайнер мюзик" Джена изживява тежък период, въпреки че не го демонстрира на Наградите. Фолк дивата преживя кошмарна 2014 година, изпълнена с множество разочарования. Като за капак снощи тя не получи никоя от двете най-престижни награди, което още повече я огорчи.

Djena

Джена обаче продължава напред и като знак за това й намерение е новата й прическа. Певицата е скъсила значително косата си, а самата тя призна във Фейсбук, че го е сторила като част от плана си за "новата" Джена.

Djena1

Kliuki.bg припомня, че изпълнителката на "Моли се да не почна" бе унизена на два пъти от мъже през миналата година. Първо годеникът й Джино, незнайно защо, разтрогна годежа и изостави певицата на "Пайнер". А тя беше готова заради него да се премести да живее в САЩ и да изостави кариерата си. Явно обаче този мъж не е бил за нея.

[caption id="attachment_336104" align="alignright" width="300"]Галин и Джена позират с наградите си Галин и Джена позират с наградите си[/caption]

След мъката, която преживя с Джино, Джена сякаш започна да се съвзема с помощта на Коко Динев, който за известно време мамеше Емилия с колежката й. Всички обаче се обявиха против тази връзка, включително дори бившата му жена Анелия. В крайна сметка Коко реши да зареже Джена, което е било възприето от нея много тежко.

[caption id="attachment_336105" align="alignleft" width="300"]Усмихва се, но в душата й не й е до усмивки... Усмихва се, но в душата й не й е до усмивки...[/caption]

Именно постъпката на Динев е накарала певицата да се осъзнае и да започне да гледа на живота по малко по-различен начин. Тя е решила, че вече е твърде зряла жена и не може да продължава да живее ден за ден. Джена счела за нужно, че й трябва промяна и започнала от визията си. Тя се оставила в ръцете на италианския фризьор Маурицио Пироло, чието дело е сегашната й прическа.

Иначе Джена получи цели 3 награди от компания "Пайнер", но само една има някаква по-голяма стойност и тя е тази за песен на годината.