Оказва се, че от новия телевизионен сезон, предаването "Преди обед" ще има поне една нова водеща. Тази роля ще бъде поета от актрисата и певица Лили Гелева, която през миналата седмица заместваше отпускарката Деси Стоянова.

 

От есента блондинката Лили Гелева, която наскоро стана майка на син от колегата й Христо Петков, вероятно ще води рубрика за екология в предаването на Би Ти Ви.

 

Нова водеща в „Преди обед“

След като в "Преди обед" тестваха петима кандидати за наследници на Сашо Кадиев, който подаде оставка, настъпва моментът за представянето на новите лица, които се очаква да се присъединят към предаването от есента. През миналата седмица Деси Стоянова беше в отпуска, а в петте дни, през които липсваше, синът на Катето Евро работеше с пет колежки, които временно заемаха ролята на водещи на предаването.

 

Една от тях – Лили Гелева, най-вероятно ще се появява редовно в предаването от септември. Въпреки че няма да замени Деси Стоянова като основна водеща, тя ще бъде с постоянно присъствие в предаването в качеството си на лице за рубрика.

 

Лили Гелева се прочу сред масовата публика преди време с ролята на д-р Мишева в сериала на Нова тв „Откраднат живот“. Тя има няколко хита като певица, както и доста успешно участие в шоуто на Нова тв „Черешката на тортата“. Там хората я запомниха като веганка, която готви добре им месо заради своите приятели.

 

След това започна да пуска рецептите си в интернет и с това натрупа много фенове. Тя е от артистите, които са твърди защитници на околната среда и увлича последователи основно чрез личния си пример. През социалните мрежи Гелева призовава хората към разделно събиране на отпадъци, рециклиране, купуване на дрехи втора употреба и минимализъм във всяко отношение. Към днешна дата актрисата има над 35 000 последователи в инстаграм, натрупани без провокативни снимки, скандали или участия в телевизионни риалитита, което за България е огромно постижение.

 

Затова продуцентът Жоро Тошев бил решил да я покани в екипа на предаването си, за да води рубрика, свързана с опазването на околната среда, твърдят запознати. Тази тема е една от най-често дискутираните в „Преди обед”, важна е за Би Ти Ви, която от години се опитва да изчисти България, но до момента шоуто не е имало специална рубрика, свързана с нея. Планира се да я включат в програмата от есента.

 

Самата Лили сподели след участието си в „Преди обед”: „За мен да правя неща, които никога не съм правила, е изключително необходимо Упражнение, което ми помага периодично да подлагам на съмнение всичко, което си мисля, че съм. Нищо че е много трудно, важно е. Благодаря на целия екип на „Преди обед” за супер вълнуващото прекарване като ко-водещ, Александър Кадиев, с теб ми беше най-приятният два часа и половина ефир в живота”.

 

Два дни по-късно актрисата участва в акция за почистване на реки и зарибяването им с балканска пъстърва. С нея е бил синът й Вито, който още не е навършил годинка. Момчето се оказало най-малкият доброволец, участвал в подобна акция досега. То е плод на любовта на Лили с актьора Христо Петков. Те са двойка от години.

 

Разказвали са, че заедно обработват двора на бабата на Христо в ловешкото село Лесидрен, където между ангажиментите си в театъра и на снимачната площадка са успявали да отгледат чудни реколти от домати, чушки и други селскостопански култури.

Източник: Уикенд