Сълзи на щастие, но и сълзи от мъка има в очите на Сузанита от вчера. Знаем, че преди часове тя роди първата си рожба, своя син Матиас. Раждането мина нормално, макар че се наложи да използват секцио за израждането на бебето. И тя, и момченцето са добре, но ударът, който дойде за Сузи Мурад от баща й - Орхан Мурад, е смазващ.

Припомняме, че вчера уж нежният и баладичен певец не обели и дума за появата на внука си, което силно нарани дъщеря му. После обаче той или админите му (разбира се, по негово желание) изтриха всички поздравления и пожелания на феновете му за щастливото събитие.

Мнозина моментално се юрнаха да честитят благата вест на новия дядо, който би трябвало да грее от радост. Вместо благодарности обаче, коментарите бяха изтрити. Тази постъпка шокира всички, а представете си какво е почувствала самата родилка?!

Близки до Шенай Мурад, бившата жена на Орхан и родителка на Сузанита, разкриха, че младата певица е плакала много, а после е отсякла, че няма баща. И се е зарекла никога да не се отнася с детето си така, както баща й се е отнасял към нея.

Тя ще се съсредоточи върху бебето и любимия си мъж - Марк Славов, с когото иска да съгради стабилно семейство.