Конфликт между Любо Нейков и новия шеф на БТВ Павел Станчев

С идването си на новият пост Станчев започнал бързо с промените в медията. Едно от предаванията, предложено да падне от ефир, било "Голата истина", продуцирано и водено от Любо Нейков и хубавата Ели Гигова, пише "Лаифстайл". Предаването, замислено да бъде силна конкуренция и да отнеме зрителската аудитория на култовото "Господари на ефира", което пак се завърна в Нова ТВ след скандал между БТВ Медия Груп и братята Халваджиян, не само че няма рейтинга на "Господарите", но и е едно от най-малко гледаните предавания по БТВ.

Причините всеки търси на различно място. Първо, "Господари на ефира" е доказало се с времето предаване и има голяма аудитория, с много популярни и харесвани водещи. Докато дуетът Любо Нейков и Гигова не е съвсем подходящ според зрителите, научи Kliuki.bg. Ели е в ново амплоа като водеща, но може би комедийно шоу не е най-добрият избор за нея. Любо Нейков е актьор с много опит, но в "Голата истина" по БТВ  не успява да разгърне потенциала си.

[caption id="attachment_307260" align="aligncenter" width="300"]Водещите на "Голата истина" по БТВ Водещите Любо Нейков и Ели Гигова на "Голата истина" по БТВ[/caption]

Най-драматичното в това, че предаването се очаква на 17 февруари да излъчи последния си епизод, е факта, че е било съобщено на Нейков и екипа му на седми този месец, когато е именно рожденият ден на водещия Любо Нейков. Той се бил подготвил на почерпи колегите си, когато му поднесли лошата изненада. Това развалило изцяло празника на Нейков и той отвърнал на Павел Станчев, че така лесно не може да се разваля оформен договор между продуцентската му компания "Дрийм тийм" и медията БТВ.

Ние зрителите чакаме развръзката на отношенията между ръководството на БТВ и екипа "Голата истина", оглавяван от водещия Любо Нейков. Дори и са оцелее обаче, предаването ще трябва да потърси някакви нови варианти на работа, защото в момента рейтингът му е трагичен.