След като последният любим на Глория се оказа женен, сега пък първият й възлюбен Илия Загоров отново ще мине през венчилото

Една от вечните любимки на почитателите на музиката на фирма „Пайнер” певицата Глория е от известно време много променена. Тя страда и близките й били много притеснени, понеже жизнерадостната Глория напоследък нямала желание за нищо.

[caption id="attachment_339696" align="alignright" width="300"]Глория изживява лош период от живота си Глория изживява лош период от живота си[/caption]

Както подозират мнозина, Глория вероятно има отношения с обвързан мъж, в който сигурно е влюбена, понеже иначе няма причина да го крие така упорито и да твърди, че е щастлива, но не желае да разкрива неговата самоличност.

След като имаше сериозна връзка с млад сръбски композитор, дори се говореше, че Глория иска да забременее от него, стана ясно постепенно, че тази любов от разстояние, както и изневерите на сърбина не са се понравили на родната ни любимка Глория. Освен това сърбинът също се оказа женен, даже и с деца. Това силно наранило Глория, както Kliuki.bg писа.

Освен това тъга и разочарование привизвика у Глория придизвика и фактът, че нейният бивш съпруг Илия Загоров мисли отново да мине под венчило. Той не живее в България, но има сериозна връзка и е щастлив. Това не тормози Глория, колкото факта, че тя прехвърли вече 40-те години, но все още търси човека, с когото да остарее. Според слуховете тя изживявала тежко предстоящия брак на бащата на Симона. Въпреки че примата го напусна, все още изпитвала носталгия към миналото и дори напоследък се била отдала на разглеждане на стари албуми.

Жалко, че звездата на поп-фолка е така самотна и все не попада на сериозен мъж в любовта, а може би тя търси грешния тип човек или пък професията й прекалено много я ангажира, за да има тя пълноценен семеен свят. Все пак хилядите й фенове у нас и по света биха били истински щастливи да видят фолк изпълнителката Глория щастливо обвързана и истиснки доволна и в личен план, освен в професионален, където отдавна се е доказала изцяло със своя талант.