Гафът на чалга фурията Андреа взриви почитателите й

Поп фолк певицата Андреа не може да стои мирна. Нарочно или не, но тя направи поредния си гаф. Гаф или предизвикателство, трудно е да се каже със сигурност. Но тази графа в нейната биография е най-пълна.

Едно е ясно, половинката на олимпийският ни шампион по бокс Кубрат Пулев никак, ама никак не умее да седи мирна и да е кротка като „църковна” мишка.

[caption id="attachment_311844" align="alignright" width="300"]Андреа отново шокира Андреа отново шокира[/caption]

Та с последното си предизвикателство русата фурия буквално взриви почитателите си и най-вече мъжката половина при участието си в нощен клуб в Шумен. Под пийналите й почитатели буквално се накефиха, когато на сцената скромното й потниче се свлече и откри силиконовия й бюст.

Без един конец по него. Знае се, че на участия любимата на Кубрат Пулев никак не обича да се навлича с много дрехи. Скромните одежди на чалгарката и този път й „помогнаха” да си остане на сцената почти както „майка я е родила”, докато изпълняваше хитовете си.

Андреа явно беше си забранвила да си сложи сутиена, /може би от бързане да пристигне навреме за изявата си/ защото и потничето й нямаше никакви презрамки. И липсваше каквато и да е преграда към напомпаните й импланти.

Какво направи певица ли? Ами нищо, с изкусителна усмивка тя просто се попозакри и продължи да извива трели от любимите си парчета и да кърши още по-предизвикателно снага.

Не се знае доколко ексцентричният Денди, на който Кобрата даде куп пари, за да превъзпита половинката му и да я превърне в примерна, с прилични обноски дама, успя. И за най-непредубедените е ясно, че ефекта е нулев.

Защото Андреа продължава да се държи по старому. И това й доставя удоволствие. Просто фолк дивата обича да й е весело, мрази рутината и иска да става шоу. И както се вижда и с невъоръжено око явно много добре умее да го прави.

Едно от нещата, които със сигурност не умее да го върши изпълнителката на ”Искам, искам”, е да си брани деколтето.

http://youtu.be/AKag2041M9g