Бившата адреналинка Радинела Чушева, която после се окичи и с короната на поредната Мис България, напомни за себе си по бомбастичен начин. Няма нужда да обясняваме какъв е той, нали?! Елементарно - пусна се г@ла в мрежата. То какво друго да направи...

Чушева от доста време не се беше показвала, явно доволна от начина си на живот и "грижите" на гаджето си. Както знаем, тя имаше връзка с доста по-стар от нея мъж, при това с коремче и не особено привлекателна визия. Двамата бяха заснети преди време на плажа, докато се плацикаха в морето. Е, визия човекът можеше и да няма, но пари определено имаше, защото я разхождаше къде ли не - от Малдивите, до Бора Бора и обратно.

Нов чичак ли си търси: Миската Радинела Чушева потресе с Г@ЛИ СНИМКИ! (ще ви паднат очите - виж тук)

Днес обаче не се знае дали двамата са още заедно, а според потребители, щом Ради се е решила отново да провокира с фотосчета, като нищо нещата са се разсъхнали, а тя е в търсене на нов чичак.

Нов чичак ли си търси: Миската Радинела Чушева потресе с Г@ЛИ СНИМКИ! (ще ви паднат очите - виж тук) - Снимка 2

"Чичко ще си търси ами, те само такива са баламите, дето ще й угаждат на акъла и ще пръскат пари. Млад мъж кога ще й се върже, а и какво ще му предложи тя, различно от едната си... Ама тези застаряващите, дето меракът им последен мре, са готови на маймуни да ги обърнат, ама да хванат последния влак", смеят се зевзеци в нета.