Бившата миска Венцислава Тафкова стана за смях за пореден път и то толкова, че предизвика дори съжаление. Разбираме, че тя явно разчита на по-простоватите и глуповати свои последователи, но тук-там се намират и хора с гънки в мозъка, които мигом "хващат" дебилните й лъжи.

Като последната, в която бе уличена Тафковата - пуснала се била на снимка напълно естествена и без никакъв грим. Ти да видиш, бате!... Разбира се, роднини и близки приятелки веднага започнаха да я подкрепят и да разправят колко, видиш ли, е прекрасна. И как нямала почти никаква разлика със и без грим.

Ама какво ти "без грим" бе джанъм?! Масово потребителите я погнаха затова, че устните й са обилно покрити с цветен гланц, тенът й е изравнен с кило фон дьо тен (поне), а на очите има както лека спирала, така и лек молив. И тези неща си личат от самолет.

Да не говорим, че самата снимка е мината през обилна филтрация, че да замяза на нещо. "Но така е, знаем си я Венцито, дето все на лов за богаташи ходи и все с празни ръце остава. Наред ги обслужва, от легло в легло скача, а пари йок. Но като е плитка в акъла, така ще е. А тя верно е много плитка", коментират източници от светските среди на столицата.