Само преди дни Благой Георгиев се изправи пред цяла България и ревна в ефир, че обича щерката на приятеля си Ванко 1. Ама не, не бил влюбен, той направо я обичал (улавяте разликата). Джизъса обаче заяви на Гала, че още не е напълно щастлив, защото Ивана Главчева трябвало първо да отвърне на чувствата му.

Е, тя отвърна. И го направи по категоричен начин. Мацката, която визуално много напомня на бившата съпруга на Георгиев - Полина Спасова, показа, че ментално е на съвсем различно ниво. Не е овца демек... Спокойно можем да кажем, че едно цяло стадо се изреди досега в кревата на футболиста, но тази му излезе през носа.

Дъщерята на Ванко 1 не само не смята да отговаря на никакви чувства, но и лично е помолила Благой повече да не намесва името й и да не го поставя до своето, особено пред медиите. Това разкриха близки до рапъра източници.

"Ивана е бясна. Бясна е, че всички я говорят и обсъждат като поредната тъпачка, която Джизъса ще чукне и зареже, а тя дори няма мераци към него. Ако другите му жени са били долу-горе наивни или златотърсачки, то тя си е с парите и възможностите на тате, така че не й е нужен Блажко за издръжка. А и познава доста мъже от неговия типаж, за да й е ясен от самото начало", коментират източниците.

Ивана твърдо заявила на Георгиев, че остава приятелка с него и нищо повече, на което той клекнал умърлушен.