Калин Врачански не спира да съсипва всяка жена, с която има нещо общо. Той се оказа пълен коцкар, макар да се прави на интелигентен и добър мъж.

Актьорът, чиято звезда изгря в сериала „Стъклен дом“ преди 12 години, днес все още е ерген, макар да прехвърли 40-те. От 3 години насам близките му живееха с надеждата, че се е променил и най-после ще направи семейство като всички нормални хора, но уви, това няма да се случи.

Калин изневеряваше на всички свои гаджета, но се кълнеше, че с художничката Александра е намерил любовта. Това се оказа поредната лъжа на актьора, който обича да си вади мъжкия атрибут при всеки удобен случай.

Врачански е съсипал връзката си и с Алекс след брутална изневяра. Той й е кръшнал по най-унизителния начин – с лека жена, защото просто му се доправило секс и набарал каквото му е под ръка.

През годините Калин показа, че когато става дума за секс, няма никакви задръжки и скрупули. Той без свян отмъкна гаджето на певеца Орлин Павлов Надя, после пък спеше със семейната по онова време журналистка Мариана Векилска.

Някои от познатите му вече започват да се съмняват, че актьорът има диагноза относно секса и е нимфоман. Определено поведението му е граничещо с неадекватно, защото дори когато е влюбен, не може да си държи гащите обути, а хойка по чужди жени.

Категоричният отказа на Калин да се задоми, т.е. да се ожени и да има деца, засилва спекулациите, че е болен на тема секс. Не може мъж на над 40 г. да има такъв страх от обвързване, просто не е нормално.

Източник: Уикенд