За никого от феновете на фолк дивата Емануела, не е тайна, че нито една свекърва не я харесва. Тя винаги е разказвала за това как на 18 години, е била зарязана пред олтара от годеника си. Всичко било организирано, а той просто не отишъл. Обадил й се и я излъгал, че е катастрофирал. По-късно станало ясно, че е бил заключен в стаята от майка си, която не му дала да се ожени за Емануела.

 

Не е изключено именно това преживяване да се е отразило по някакъв начин на психиката й и да води до пагубния край на връзките й.

Няколко месеца по-късно, Емануела родила. Все пак се оженили с въпросния младеж, но без сватба и рокля.

Вярва в поверието, че ако младоженецът те види с някой от сватбените аксесоари, няма да се омъжиш, тъй като при нея се случило точно така.

 

Родителите й искали тя да се занимава с медицина, но Емануела избрала музиката. Поради тази причина майка й и баба й не й проговорили цели четири години.

Бракът й с младоженеца беглец пък изкарал едва 9 месеца – време, през което скандалите били ежедневие. Накрая преценила, че не е добре за детето й да расте в такава обстановка и се разделили. Бащата на сина й Христо пък забравил изцяло за съществуването му. Днес той е 24-годишен младеж и умишлено страни от медиите, притеснен от скандалната слава на майка си. За възпитанието и отглеждането си пък е благодарен на баба си и дядо си по майчина линия. За разлика от други наследници на изпълнителки от лекия жанр, Ицо не се забърква в скандали и не печели пари от трафик на бежанци или пък от наркотици.

 

Въпреки, че първият брак на Емануела претърпява пълен крах, тя не спира да вярва в любовта и се залюбва със сина на продуцента си Денис Касъмов. И тази й връзка е бурна, а през 2011 г. дори се заговори за сватба, но този път тя бе тази, която избяга от олтара, след като се усъмни в мъжествеността на Денис.

 

Самата тя признава, че с тази си връзка е паднала много ниско и допълва, че не обичала Денис или пък може би само в началото. Не смеела да се раздели с него обаче, за да не пострада кариерата й. Това за сватбата били негови болни фантазии, а приятелките й се шегували, че той й е жена, тъй като тя се грижела за него като мъжът в семейството.

 

Следва връзка с бизнесмена Слави Транспорта, който обаче отрече да има нещо общо с нея, докато тя гордо заявяваше, че го е зарязала. Всъщност двамата имали кратка сексафера, на която Слави не гледал сериозно. По-късно Емануела го определя като „най-големия селянин“.

 

Следващият в списъка е Никола Стоянов, с когото се залюби през 2012 и набързо се омъжи за него. Бракът им обаче просъществува едва 4 месеца, а приятелите твърдят, че причина за раздялата им станал фактът, че отказала да му роди дете.

Въпреки това, не той, а Емануела подала документи за развод, тъй като искала да затвори тази страница от живота си час по-скоро.

 

След развода им, певицата от лекия жанр спази традицията и започна да плюе по него по интервюта, обвинявайки го, че пиел, биел я, губел контрол, изневерявал й…

 

Тук идва редът на сина на олигарха Динко Динев – Димитър, с когото драмата бе още по-голяма. Емануела набързо забременя от него и роди, след което започнаха проблемите. Първо бяха заедно, после се разделиха, той ту я биеше, ту се обичаха безумно… Емануела дори започна да го обвинява открито, че малтретирал сина им, а ден след това сама отрече информацията. 

 

След милионерския наследник дойде редът на Мартин Николов – Елвиса. И тази й любов бе бурна и на приливи, и отливи. Въпреки скандалите помежду им, двамата изкараха заедно цели 5 години. За изпроводяк, Емануела го нарече „безработен пияница с психични отклонения“. Мартин обаче не отвърна на нападките й и не я нагруби нито веднъж.

 

Истината е, че през годините, Емануела следва един и същ сценарий и единственото, което сменя, се главните герои. Хубавото в цялата работа е, че следващият в живота й може да е наясно какво го чака след раздялата.

Както вече стана ясно към днешна дата, тя има връзка с партньора си в „Денсинг Старс“ Иван Карастоянов.

Източник: Уикенд