Бесте Сабри се оказа скрита лимонка. Още преди да е навършила 30 г., никой мъж не я иска, а причината се корени в неприятния й характер.

Преди няколко месеца 29-годишната тв водеща се раздели с богаташа, който й плащаше всичко. Сабри изкара цялото лято сама и което е по-лошо – самотна.

Полутуркинята все не може да задържи никой мъж около себе си. С последния изглеждаше, че най-после ще успее, но се оказа, че в продължение на 3 години се е правила пред него на добра, докато той не е узнал какво представлява.

Познатите на Бети разкриват, че по принцип е с труден характер. Била много властна и егоцентрична, както и амбициозна до болест. Освен това била много напориста и точно така си извоювала работата в Би Ти Ви.

Припомняме, че Антон Хекимян я уреди в телевизията, като се говореше, че в замяна поискал секс, но това не е доказано на този етап. Има доста въпросителни тук, тъй като арменецът е с хомосексуални наклонности, и то видни от години.

Колегите на Бесте в БТВ също не можели да я понасят и не искали да работят в общи проекти с нея. Макар да изглежда миловидна, полутуркинята често изпадала в диви скандали с всеки, който не се съгласи с нея по даден въпрос.

Източник: Crimesbg.com