Около побоят със зетя на Николина Чакърдъкова изплуват все по-кървави подробности

Кървавият екшън се разиграл в село Балдево. При пиянска свада бившият зет на любимата народна певица-Симеон Бакалов наръга с нож друг мъж. И изпрати в болница трима. Симеон Бакалов бе съпруг на дъщерята на народната певица, Мария Чакърдъкова. Двамата имат петгодишен брак, през който се раждат двете им деца, внучетата на Николина Чакърдъкова.

Симеон и Мария са разделени, а майка и дъщеря се надяват разследващите органи да си свършат добросъвестно работата и да намерят истинския виновник. Симон е задържан и се води разследване.

Видеоклип и камерите помагат на разследващите. А изненадващите показания на свидетелка на кървавия побой преобръща нещата на сто и осемдесет градуса.

„Уж ранените са криминално проявени, тормозещи целия регион.Пияна тумба от 15 човека замъкват Симеон в тъмна уличка край заведението  и го пребиват, като скачат на главата му. Преди това те го обиждат и го наричат с какви ли не грозни имена.

В един момент нож изпада от единия нападател и зетят на Николина Чакърдъкова ги взима, за да се защити. А биячите сами се самонараняват. Раните не са им прободни, а порезни“, разкрива истината свидетелката на кървавия ужас.