Николина Чакърдъкова не е на себе си

Любимка на милиони българи, която радва с песните и гласа си, получи жесток удар от хулигани в мрежата.

55-годишната певица омайва не само с магическия си глас, но и с атрактивните хореографски постановки, съпътстващи изявите й. Николина Чакърдъкова радва не само българската публика, тя е позната още в Канада и Западна Европа с изявите си.

Певицата не спира да популяризира фолклорното ни богатство, но скорошна случва едва не я разболяла.

Измамници я замесили в схема с лекарства. Популяризирането на медикаментите било нелегитимно и тази била причината голямата народна певица да се съсипе. На всичкото отгоре тя се радва на отлично здраве и въпросните илачи никога не е използвала.

„След като разбрах в какво съм замесена, не успях да се оправя няколко дни. Досега само бях чувала от други колеги, които били набъркани, без тяхно знание, в подобни манипулации.

Ужасих се какво биха помислили за мен феновете ми! Нещастни душички се опитаха да ме смачкат, но не успяха! Благодарение на семейството си отново се изправих на крака.

Нямам никакво намерение да намесвам полицията в разбулването на това кой точно ми причини този ужас.Убедена съм, че хората, които идват на концертите ми и ме обичат, няма да повярват на тази измама“, категорична е Николина Чакърдъкова.

Източник: Ретро, Crimesbg.com