Въпреки че го дари с две деца, Венелин Петков се раздели с Николета Маданска

Двойката се радва на двама сина, но връзката им се пропука. Според клюката бившия директор на новините в Би Ти Ви не полагал грижи за децата си и игнорирал половинката си. Той се отнасял грубо с нея  и това била причината тя да се изнесе от общия им дом.

Бившите му колеги разкривали под сурдинка и че като шеф те търпели властния му и сприхав нрав,  а мнозина си тръгвали разплакани от кабинета му.

Според близки до Маданска и Петков двамата не са се разделяли и тя не била изпаднала в следродилна депресия. Това били зловредни слухове.

Но фактите разкриват друга истина. Николета Маданска има намерение да се върне към работата си на спортна журналистка в Би Ти Ви, напук на Венелин.

Той пък ставал все по-близък с предишната си изгора Гена Трайкова. Двамата били забелязвани все по-често заедно и по всичко личало, че са си простили обидите.

Венелин вероятно е намерил пак утеха в лицето на бившето си гадже, шушукат злите езици.

Гена Трайкова и Венелин Петков имаха дългогодишна връзка.Аборт сложил край на любовта им.Гена го направила под натиск от Венелин, който тогава не искал да жертва кариерата си с дете. Въпреки това, макар и  да няма семейство, Гена оставала единствената му истинска приятелка. И споделяла радости и скърби с него, коментират ги колеги.

Източник: Ретро