Николета отново щастлива с Валери Божинов!

За любовта им се изписа и каза какво ли не - раздяла, изневери, скандали, драми... Сега пак са заедно и са щастливи, заяви тя днес пред Мартин Карбовски, видя Kliuki.bg.

Още преди периода на раздялата им те двамата бяха сред най-обсъжданите светски двойки. Проблемите им дадоха поле за изява на още повече хора да злословят по техен адрес. Дали това им влияе и има ли реално значение за чувствата помежду им, Николета Лозанова каза твърдо не, защото тя както винаги се интересува само от своето мнение, не това на другите хора.

[caption id="attachment_310314" align="alignright" width="300"]Николета беше откровена в интервю с Карбовски Николета беше откровена в интервю с Карбовски[/caption]

На питания дали ако Валери печели много по-малко пари, тя ще бъде с него, Николета отрече това да има значение за нея, важно е как човек се чувства. Не вярвала и не се интересува и от клюките, че мъжът й пак й изневерява, тя разчита на своята преценка.

Едни от най-тежките обвинения към нея обаче са свързани с малкото й детенце Никол, че дори не е добра майка, коментират злите езици. Това би наранило всеки родител, но Николета отговаря, че не обръщала внимание, били глупости и не убеждава никой в противното, защото тази тема е много лична. Двамата с Валери Божинов създадоха прекрасно момиченце. Дали искат и второ дете?! Николета казва, че да, но когато дойде времето и за това.