Николета Лозанова бе сполетяна от кошмар при завръщането си в България!

Голям кошмар сполетя Николета Лозанова само ден, след като приключи приказната й почивка на райския остров Мавриций. Двамата със съпруга й Валери Божинов посрещнаха там новата година, а Николета не спираше да се фука със снимки от целия този екзотичен разкош.

Днес обаче тя е тотално съсипана и не спира да плаче, защото олекна с цели 100 000 лева. Не, парите не са пръснати около хотелите, баровете и плажовете на остров Мавриций, а са откраднати. Оказа се, че два куфара на Николета Лозанова, в които е имало дрехи, чанти и бижута на стойност 100 бона, са изчезнали на летището при полета от остров Мавриций до Рим, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332999" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова е буквално ужасена от огромната материална загуба[/caption]

"Не мога да повярвам, че се случи на мен. Съсипана съм и просто искам да се събудя от този кошмар. Това не е възможно, не може да е истина", хлипала през сълзи Николета Лозанова пред Валери Божинов и сестра си, тотално отчаяна от случилото се. Плеймейтката вярва, че е изгубила багажа си окончателно и никой няма да си направи труда да й го върне обратно.

В куфарите на Николета Лозанова е имало три чанти "Шанел", чиято обща стойност е над 25 000 лева, плажни рокли "Москино", скъпи бански, тоалети на любимия й Филип Плейн, маркови слънчеви очила и още куп аксесоари - все на баснословни цени.

Валери Божинов също е потресен от загубата, а двамата с Николета Лозанова са убедени, че тя сама е привлякла вниманието на летищната мафия с вида си и дори с този на двата куфара, които също стрували маса пари, пише вестник "Уикенд".

Разбира се, нещастието на Николета Лозанова се превърна в щастие за други и това са множеството й завистници и хейтъри, които се счупиха да злорадстват в интернет форумите. "Много се фукаше, много се хвалеше - на ти сега! Хората в тая страна нямат пари хляб да си купят, а някаква кифла за "Луи Вютон" ще ни говори. Аман от новозабогатяли селски пръчки!", пишат злостните си коментари читатели.