Николета Лозанова оплюла Андреа в знак на отмъщение, войната продължава с пълна пара!

Не е за вярване, но всъщност Николета е била на път първа да зарови томахавката с Андреа. Това съобщава Bliasak.bg. Онлайн изданието твърди, че Николета Лозанова е искала да се сдобри с фолк дивата и е направила първата крачка към помирението.

Преди няколко дни половинката на Божинов потърсила тази на Кобрата и й предложила да спрат дотук. Достатъчно много омраза има и към двете, че да се мразят взаимно, смятала Ники. Андреа обаче със студена небрежност й отказала каквато и да било прошка. Блондинката била крайно обидена от цялата помия, която й се изля на главата в "Поверително от NL" през последните месеци, че нямало как да забрави.

[caption id="attachment_309127" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова била помолила Андреа за прошка, н не я получила Николета Лозанова била помолила Андреа за прошка, но не я получила[/caption]

Николета Лозанова останала потресена от отказа на Андреа и се зарекла да я прави още дълго за смях в телевизионния ефир. Така и стана. Снощи зрителите видяха поредната подигравка с фолк дивата в ефира на TV7. Възлюбената на Кубрат Пулев бе изкарана модно недоразумение и оплюта от горе до долу.

Вече е ясно! Всичко това Николета направи за отмъщение към Андреа. Тя е била готова войната да спре, но гордостта на певицата не го позволила. Kliuki.bg припомня, че Ники се гаври с Андреа почти от самото начало на своето предаване. В излъчено интервю с Цветелина Янева през ноември, любовта на Кобрата бе направена на нищо от двете хубавици НиЛо и Цвети. Затова отказът на Андреа за примирие може би е основателен. Войната между двете ще продължава да се развихря. А някога те бяха изключително близки...