Семейният живот на Николета Маданска и Венелин Петков приключи с трясък, а спортната журналистка се изнесе да живее с децата при родителите си в село Лозен. Дотам й причерня пред очите, че не иска и да чува за досегашния си любим, това разкриха нейни близки.

Знаем, че Маданска и Петков имат две деца, съвсем малки момченца, но и те не са в състояние да предотвратят неизбежното. А причината е нетърпимия характер на Венелин Петков, с който дори кротката иначе Маданска не успяла да се примири.

Откакто бил натирен от Би Ти Ви и се принудил да работи като учител, Петков станал ужасен. Той постоянно мрънкал, не поглеждал децата и все намирал за какво да се кара на жена си. В един момент чашата преляла и Николета си стегнала куфарите.

"Няма да го търпя повече, това не е нормален живот. Не съм от женичките, които ще седят и безропотно ще понасят крясъците на мъжа си. Човек преди всичко трябва да има самоуважение - пред себе си и пред децата си", категорична е Маданска, която се кълне, че не иска и да си спомня вече за Петков. Разбира се, той ще вижда децата си, но дотам.

Припомняме, че самите колеги на Петков в Би Ти Ви бяха ревнали с пълно гърло от него, от обидите и крясъците му, а много от тях признават, че докато им е бил директор, са получавали паник атаки. "Язък му за уж благото излъчване", кръстят се репортери.