Николета Лозанова наскоро чукна 35 лета, а след броени дни ще посрещне и Новата година. Тя призна, че е благодарна на настоящата и щастлива, че й е донесла всичко желано в личен и бизнес план. Благодарна е най-вече за Ники Михайлов, когото продължава да нарича голямата си любов.

Именно затова е странно и нелогично за мнозина, че двамата още нямат дете. Заедно са от много години, той се грижи прекрасно за щерката на НиЛо от Валери Божинов - Никол, финансовото им състояние е стабилно... защо тогава нямат деца, питат се в нета.

Е, Николета Лозанова отговори на този въпрос като разкри, че причината за това е в нея, а не в Николай. Тя се страхува от нова бременност и раждане, защото била на косъм да изгуби живота си по време на първото.

"Никол е всичко за мен, но няма да крия, че раждането й беше кошмар. Появиха се толкова сериозни усложнения, че лекарите едва ме спасиха. Казаха ми, че животът ми е бил на косъм. Не искам да мисля за това и да си спомням, защото ужасът ме връхлита отново, но съм благодарна, че съдбата беше с мен", казва Лозанова.

Въпреки това тя не изключва възможността да има още едно дете - този път от Михайлов и мечтае да е родител на две хлапета след около десетина години.