Николета Лозанова направи от Валери Божинов една своя играчка, която не става за футбол...

Хубавицата Николета Лозанова съсипа Божинов. Заради нея Валери направи мускулесто тяло като това от списанията, а всъщност се оказва, че то не му е нужно в Италия. Треньорът на новия му клуб е останал бесен, след като видял огромното му тяло, научи Kliuki.bg. На него му трябвало поврътлив нападател, който да играе силно на контраатака. Божинов отдавна не е такъв.

[caption id="attachment_324947" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова съсипа всичко у Валери Божинов Николета Лозанова съсипа всичко у Валери Божинов[/caption]

Причината за футболните несгоди на Валери Божинов се корени в Николета Лозанова. Това се знаеше от години, тъй като след тяхното запознанство кариерата на футболиста започна да пада все по-надолу. Освен психическото му състояние обаче, Ники съсипа и нещо друго, а именно физиката на играча. Тя го принуди да стане такъв, какъвто иска да е за нея, без изобщо да се интересува какво се иска от него на футболния терен.

Тази прекалена мускулна маса пречи на Божинов да бъде бърз. Николета Лозанова обаче искаше нейният съпруг да изглежда добре като мъж, без да се замисля, че той е и футболист. Всъщност Ни Ло никога не е мислила за кариерата на мъжа си. Ако поне за миг го бе сторила, нямаше да му позволи да се запива до зори по заведенията, въпреки че на спортистите подобен режим им е забранен. Това също оказва жестоко влияние върху ужасната форма на Божинов от години насам.