Николета Лозанова и Ники Михайлов вече мислят за свой общ наследник. Бившата плеймейтка призна това в интервю, когато каза, че след 10 години се вижда като майка на две деца.

Ни Ло вече има едно дете, то е от Валери Божинов. Никол вече е на цели 10 години и сега е идеалният момент за ново бебе в живота на Мис Плеймейт 2006.

Щом се вижда с две деца, значи Николета смята да роди от Николай Михайлов. Дори се счита, че двамата вече правят усилени опити за забременяване.

Николета наскоро удари 35 г. Това е една добра възраст за втора бременност.

Тук обаче трябва да се уточни, че Лозанова няма особено голямо желание за ново дете, но тъй като Ники Михайлов още не е станал баща, ще се жертва и ще зачене от него.

Вратарят на „Левски” може да няма още свое дете, но има известен опит с отглеждането на деца. Цели два пъти му се наложи да влезе в ролята на пастрок. Първо беше такъв за сина на Алисия, когато беше във връзка с нея, а сега за щерката на Николета.

Мнозина дори подмятат унизителни коментари по адрес на Михайлов, че не е нищо повече от една бавачка. В същото време никоя не иска да роди от него.

Лозанова явно иска да разчупи тези подмятания към любимия си и затова е решена да зачене от него. Този път обаче се надявала на син, защото дъщеря си има вече.

Източник: HotArena.net