Николета Лозанова реши, че е време да покаже на всички края с Валери Божинов! Тя и футболистът са в поредната си криза в отношенията, което този път може би е окончателното "сбогом" между тях!

Николета Лозанова е приключила с Валери Божинов. Красавицата даже вече не го крие, тъй като се изложи на показ с друг мъж в Монте Карло и всичките й Фейсбук-последователи видяха това. Kliuki.bg вече писа за проблемите между Ники и футболиста. Именно те най-вероятно са сложили края помежду им, което е неприятна новина за феновете на хубавицата.

[caption id="attachment_327248" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова даже вече не крие края с Валери Божинов Николета Лозанова даже вече не крие края с Валери Божинов[/caption]

Просто пътищата на Лозанова и Божинов се разделиха. Въпреки че имат общо дете - малката Никол, те вече нямат общи интереси. Николета е заслепена от манията си да стане известна тв водеща и макар че не показва и грам талант засега, тази й амбиция погуби брака й. Парадоксалното е, че Ни Ло не напусна Валери, когато той стигна дъното във футбола, влизайки в родната "А" група, а го направи след връщането му в Италия, която Ники обожава.

Божинов обаче едва ли толкова много страда от раздялата с Николета Лозанова, тъй като на Апенините най-различни хубавици дават мило и драго за него. Дори слуховете вещаят, че бившият ни национал вече се е възползвал от това. Очевидно не само съпругата му се забавлява с други хора.

Веднъж вече Николета и Валери бяха жестоко скарани и разделени. Това се случи в края на миналата година, когато се твърдеше, че Ники е изхвърлила мъжа си заради негова изневяра. Сега случаят не е точно такъв, но и двамата изобщо не си губят времето. Не се знае дали ще има и развод или отново ще се съберат, но техният брак изглежда като отворен, което противоречи на всичките твърдения на Лозанова за нейните виждания относно любовта.