Николета Лозанова не е очарована от поведението на съпруга си и иска промяна!

Валери Божинов се е превърнал в изключително ревнив мъж. Запознати разкриват, че футболистът непрестанно дебнел жена си Николета Лозанова, за да не му изневери. Бившият национал на България постоянно ровел в телефона на половинката си и когато тя от време на време го хващала, той си позволявал да й вдига скандали, защото била говорила с доста мъже, научи Kliuki.bg.

"Не е зле Валери първо да погледне себе си и тогава да ревнува Ники. Ако някой трябва да е недоволен в тази посока, то това е тя, защото кой знае какво ги върши той в Италия. Николета няма как да измени на мъжа си, защото е популярно лице в България и веднага ще излезе по страниците на вестниците. Докато Божинов е никой на Апенините и може да си прави каквото поиска." - споделя приятелка на Лозанова.

[caption id="attachment_333358" align="alignright" width="300" class=" "]Николета Лозанова бясна от поведението на Валери Божинов Николета Лозанова бясна от поведението на Валери Божинов[/caption]

Валери обаче не ревнувал само от реални познанства на съпругата си, а му ставало доста неприятно, когато разбирал, че тя харесва физиката на някой мъж. От доста време Николета Лозанова афишира непрестанно, че си пада по Кристиано Роналдо и това побърквало Божинов. Той дори я предупредил да спре с публикациите си във Фейсбук, гласящи колко красив бил нападателят на Реал (Мадрид), но Ники не е от жените, които биха се поддали на заповеди.

"Истина е, на Валери не му е приятно жена му да се интересува от други мъже. Едва ли би направила нещо по въпроса, но той има самочувствието, че изглежда перфектно и затова не трябва Ники дори да поглежда друг." - разкрива още източникът ни.

Бракът между футболиста и бившата плеймейтка премина през много трудност, но ревността на Божинов е на път да се окаже най-голямата. Николета Лозанова била бясна от поведението на мъжа си, защото смятала, че е обидно да й няма никакво доверие. Тя считала проявите му на ревност за недопустими и често доста страдала, че той се отнася така с нея.