Николета Лозанова крещяла като луда и посягала към Бориса Тютюнджиева!

Николета Лозанова и Бориса Тютюнджиева сътворили невиждан сеир в столично заведение и направили кефа на зяпачите в него. Николета крещяла като луда и посягала към Бориса, която се отървала от якия бой само благодарение на намесата на охраната. Това разказа бодигард на заведението пред вестник "Уикенд".

Случката, която още държи влага на гарда, се разиграла преди години, когато Николета ходела с Ники Михайлов, а той й изневерил с Бориса. Това се случило докато Николета била с родителите си на почивка на море, а Ники решил да разпусне в чалга клуб през самотната нощ. Точно там той се нацелил с Бориса и след горещ флирт я поканил да му гостува. Разбира се, моделката не устояла на чара му и не след дълго двамата отпрашили с автомобила му.

[caption id="attachment_310073" align="alignright" width="300"]Николета се нахвърлила да ошамари Бориса Николета се нахвърлила да ошамари Бориса[/caption]

Медиите обаче не останали слепи за случая и Николета разбрала от тях какви ги върши Мамин Ники под носа й. Тя се вбесила до лудост и когато се засякла с Бориса на едно светско парти, не издържала и я тикнала в ъгъла, за да иска обяснения.

Николета блъфирала, че Михайлов й е казал всичко, но иска и версията на Бориса. Която пък така се стреснала, че се изповядала като пред Папата. Тогава бясната Николета накарала манекенката да се обади от своя телефон на Михайлов, а когато това се случило, Лозанова грабнала джиесема и изкрещяла на неверника, че е глупак и не иска да го вижда повече.

Писъците и заплахите на Николета кънтели в цялото заведение и направили незабравимо шоу на присъстващите в него.По едно време Николета издивяла още повече и налетяла да бие Бориса, която отървала кожата само заради намесата на гардовете на клуба.

Оттогава Николета не иска и да види на снимка Бориса, а отношенията й с вратаря приключили завинаги, макар че той я молел да се сдобрят.

)