Николета Лозанова, Биляна Дол, Малко коте ако щете... всички тези жени в миналото на Валери Божинов не предат пред мадамата, до която си ляга футболистът всяка вечер от известно време насам. Тя е чужденка и е толкова гореща, че само от снимките й ни избива пот.

Мацето се казва Уанда Нара и е аржентинка и е бившо гадже на Макси Лопес - нападателят на "Милан". Да, Нара и Божинов са в един и същи хотел в Дубай, където тя се глези от седмици, а Валери е настанен също там, заедно с играчите на "Левски". При тях в момента той е в ролята на спортен журналист, но прекарването му там е основно по заведения и СПА центрове.

Николета и Биляна ли, хаха?! Вижте до каква мадама си ляга Валери Божинов! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

На същите места многократно е засичана и знойната Уанда, на която Божинов определено вече е хвърлил око. Друг е въпросът дали тя ще се загледа по него, но в момента е свободна и като нищо може да си позволи малко приятно прекарване.

"За сериозна връзка между двамата се сещате, че няма как и да се помисли дори", смеят се запознати. "Та Уанда е била жена на Лопес, за Бога, нашият Валерко ще й се стори като носач на куфари. Но ако успее да я прилъже с нещо, поне една-две бурни нощи може да впише в спомените си", смигват колегите му ритнитопковци.