Ели Гигова става все по-зле, а татко й е страшно притеснен, защото не знае как да й помогне!

Крехката и нежна Ели Гигова е много зле, а семейството й и най-вече татко й Николай Гигов се оказа с вързани ръце. Оръжейният бос и олигарх се поболява от тревога по щерка си, тъй като не знае как да й помогне. Защото на Ели Гигова не й трябва лекар, а по-скоро психологическа помощ, това разкриха близки до красивата "принцеса".

Оказа се, че умното и интелигентно момиче е изпаднало в тотален психически и нервен срив. Наскоро Ели Гигова преживя поредния тежък удар, който този път успя да я повали. Тя бе неочаквано и жестоко изоставена от мъжа, когото обичаше най-много в живота досега - бизнесмена Димитър Тодоранов.

[caption id="attachment_340328" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова се намира в черна дупка, нищо не я интересува след раздялата с Тодоранов[/caption]

Без каквито и да било индикации обаче, той й разписа пътната книжка и показа червен картон. Оттогава хубавицата не била на себе си, отказвала да излиза и да се среща с приятели и дори да се храни - хапвала като врабче, толкова, колкото да не умре от глад.

"Съсипана е милата. Това, което Димитър Тодоранов й причини, й нанесе огромни поражения на психиката. Ели е страшно чувствителна жена, но не може да си обясни защо винаги страда в любовта. Та тя мечтаеше за семейство и деца с Димитър, а какво се случи - отново остана сама", разказват близки познати на милионерската щерка.

Те разкриват, че Николай Гигов бил готов на всичко, дори на главата си да застане, за да измъкне дъщеря си от тежката депресия. Всичките му опити обаче оставали безуспешни. Ели не спирала да плаче, а нощем дори седяла и слушала тъжна музика в мрака.

"Не знаем коя е причината за раздялата й с Димитър. Истината е, че тя наистина страшно много го ревнуваше и често стигаха до чутовни скандали. Но пък Ели изобщо не е параноичка - имаше право да ревнува, защото Димитър Тодоранов беше и си остана непоправим сваляч. Явно това му писна и си вдигна чукалата", коментират близки до Ели Гигова.

Ели Гигова и Димитър Тодоранов се събраха през миналото лято, когато се срещнаха в неговия ресторант в морския курорт Лозенец и искрите бързо прехвръкнаха. Очевидно обаче бизнесменът бързо се е наситил на тази любов и докато Ели е мечтаела за семейство и деца с него, той се е чудил как да се отърве от този "товар".

Към днешна дата има огромна вероятност Николай Гигов да изпрати дъщеря си във Франция, където тя има най-голяма вероятност да се възстанови, без да й се налага да живее с местата и спомените от злощастната си връзка.