Никол Станкулова реагира наистина странно на фона на тази прекрасна новина!

Красивата синоптичка Никол Станкулова озадачи всички и най-вече семейството си със странната реакция, която прояви, когато полицията върна откраднатия й джип. Това бе същинско чудо, тъй като ултра скъпият джип на Никол Станкулова, на стойност над 150 000 лева, бе откраднат преди няколко месеца. А от полицията не даваха особени надежди, че ще го открият.

"Чудо невиждано - само така може да обясним случилото се. Да ти откраднат колата, а после да ти я върнат, такова нещо не се среща всеки ден. Особено пък за толкова скъпи и луксозни автомобили. Вчера от полицията се обадиха на Никол да си прибере возилото, а вместо да се зарадва, тя се намръщи", разкриват крайно ошашавени колеги на хубавицата.

[caption id="attachment_334349" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова Никол Станкулова ужасена, не крие страха си, че джипът ще й донесе нещастие[/caption]

Заедно с Никол Станкулова в полицията отишла и майка й Елена, която често пъти взимала на заем джипа на щерка си и обикаляла с него из столицата. Докато лицето на Елена обаче греело в широка усмивка, Никол Станкулова изглеждала нервна и притеснена, разказват и служители на реда.

"Тя постоянно потропваше с крак и си гледаше часовника, като повтаряше, че има работа. Разбира се, беше възпитана и любезна, и благодари на колегите за свършената добра работа, но така и не се зарадва, не се усмихна", коментират полицаи, станали очевидци на неадекватната реакция на Никол Станкулова.

Оказа се обаче, че за всичко си има причина. Близки на синоптичката издадоха, че тя тайничко се надявала родителите й да й купят нова кола, затова откриването на джипа й изобщо не я ощастливило. Никол не искала да го кара отново, защото според нея да управляваш крадена кола, носи нещастие.

"Суеверна съм. Не го искам вече този джип. Сигурна съм, че има лош заряд и енергия, а и кой знае при кого е бил. Вярвам, че ще ми се случи нещо лошо, ако продължа да го карам", категорично заявила Никол Станкулова пред колегите си, като напълно и изцяло си вярвала на суеверията.

В крайна сметка щастлива поне е майка й Елена, която с радост ще припознае мощния джип, щом щерка й не го желае.