Известната синоптичка бързо разбуди зрителите с голата талия, която показа. Те беше облечена в черно дантелено облекло. Прозиращото бюстие според някои коментари прилича на долно бельо.

Чаровната водеща на блока за времето остави мъжете без дъх с прозиращото ю бюстие, под което се виждаха дългите й ръце и раменете. Станкулова бе обута с черен панталон с цепки, под които се виждаха част от краката й.

Доста зрители споделят, че тоалетът й е подходящ за бар, но не и за национален ефир. Сутрешното й облекло подпали социалните мрежи и стотици коментари обсъждаха дали е правилни или не. Не малка част от тях осъдиха стилистите на телевизията, които се грижат за облеклото на водещите, тъй като според тях е недопустимо да се показва по този начин.

Те споделят, че често забелязват и колежката й Лора да излиза в ефир доста разголена.

Разбира се повечето от коментарите на силния пол бяха одобрителни и дори питат какъв е проблемът младото момиче да се показва по този начин. Все пак облеклото й не показва нищо не морално или неподходящо за деца.

Това не е първият случай, в който Никол Станкулова се забърква в скандал заради облеклото си. Тя често е обсъждана тема в интернет.

Вие преценете дали облеклото й е неподходящо за сутрешния блок в национален ефир:

Източник: lupa.bg

Никол Станкулова събуди зрителите по дантелено бельо

Никол Станкулова събуди зрителите по дантелено бельо - Снимка 2

Никол Станкулова събуди зрителите по дантелено бельо - Снимка 3