Все по-хард го играе Николета Лозанова, макар вече да не е в първа младост и да има две деца - едното високо колкото нея. Потребители в нета посъветваха половинката й Ники Михайлов да си обуздае жената, че вече пресолява манджата.

Знаем, че НиЛо обожава да се показва и да се снима разголена, това е и част от работата й, но и очевидно лична наслада. Този път тя го направи отново като пусна и текст към щедро демонстрираните си прелести.

"Обичам си дините", заяви Лозанова, докато се снимаше как яде сочна диня, чийто сок се стича по ръцете й. Да, това е запис за реклама, но сме убедени, че хрумването е на самата Николета, която от години цели да пали и да провокира.

Може би Михайлов е спокоен и не взима мерки, защото жена му може да се показва колкото ще, но е доказала, че е луда по него и му е вярна. Николета се побърква от любов по сина на Боби Михайлов още като ученичка и въпреки годините на раздяла, брака с Валери Божинов и раждането на щерка им Никол Божинова, явно е продължавала да обича Михайлов.

Сега тя му роди първото дете, което кръстиха Борислава - на дядо си.

Източник: Crimesbg.com