Константин определено е ударил джакпота

Певецът Константин се е спазарил определено много изгодно. Бившият на Райна е направил сделката на годината. Той е сключил изгодно договор с половинката на Ники Михайлов. Защото Алисия е обещала да му пее цели пет пъти без пари в култовата му кръчма в Студентския град, ако я включи в новия си хит. Той се казва „Не си ти” и предизвика фурор от двусмислени коментари в публичното пространство, пише HotArena.net.

Певицата на „Ара мюзик” примолила колегата си да пее в новото му парче, като му се „отдаде” пет пъти без пари. Това обаче не било буквално послание, а поп фолк дивата обещала да пее в заведението на колегата си толкова пъти без пари.

[caption id="attachment_332717" align="alignright" width="300"]Алисия "изневери" на Ники? Алисия "изневери" на Ники?[/caption]

Според изчисленията на изпълнителя на „Черна роза” това му спестявало цели двадесет и пет хиляди лева хонорар. Затова Коцето с охота приел далаверата. Въпреки че Алисия все повече набира скорост по популярност и след като Емануела вече излиза в майчинство, тя поискала това да стане начин да излети още по-напред в класацията. В репертоара си тя нямала нови хитове, а Коцето осъзнал, че дует с Ася ще привлече повече клиентела в кръчмата му.

В момента половинката на националния ни вратар и Фики Стораро са едни от най-вървежните певци в конкурентната музикална компания „Ара мюзик”.

Близките отношения между тях обаче съвсем взривили Ники Михайлов. Ревността го заслепила и той беснеел защо трябва да имат толкова близки отношения с Коцето. Всеизвестна е славата на Коцето като сваляч, а и Алисия си падала флиртаджийка.

Тази нейна страна била провокирана от желанието й да е център на мъжката компания, без да се замисля че така наранява мъжа до себе си. Все пак нещата се успокоили и Алисия категорично заявила на Ники, че го обича и нищо друго не е важно.

Изпълнителката на „Най-вървежен” не е лишена от мъжко внимание при участия, но тя е вярна на гаджето си, твърди близка нейна приятелка. А дуетното й парче с Константин просто е стъпало в кариерата й и нищо повече, категорична е Ася.