Ники Михайлов разтърси всички с откровената си изповед за Алисия!

Ники Михайлов разтърси всички с откровената си изповед за Алисия, за връзката и любовта им. "Преструвах се нарочно!", изстреля вратаря и побърза да обясни, че не чувствата му към Алисия са били преструвка, а точно обратното - раздялата му с нея.

Оказа се, че Ники Михайлов и Алисия не са се разделяли нито за ден, не са вдигали скандали заради измислени изневери, нито пък са били заедно за отмъщение на Николета Лозанова и Валери Божинов. Единствената истина е, че те двамата просто се обичат, призна Ники Михайлов.

[caption id="attachment_311651" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов през цялото време се е преструвал, с Алисия не са се разделяли Ники Михайлов през цялото време се е преструвал, с Алисия не са се разделяли[/caption]

"Винаги е било така, така е в момента и знам, че така ще бъде и занапред. С Алисия се разбираме прекрасно, пасваме си като темпераменти и характери и ми писна да ми скалъпват тъпи афери с всевъзможни кифли и моделки", заяви Ники Михайлов.

Той бе категоричен, че лъжливата му раздяла с Алисия е била само и единствено, за да се отърват поне за дни от клюките в жълтите вестници и да накарат хората да забравят за тях. Това обаче не се случи, затова Ники Михайлов и Алисия вдигнаха ръце и признаха: "Излъгахме ви! Заедно сме!".

Разбира се, феновете на Алисия най-сетне могат да си отдъхнат спокойно и да изпраскат по една щастлива усмивка. Докато тези на отколешната й врагиня Николета Лозанова с кеф ще си изгризят ноктите, смеят се из чалга средите.

Това, което остава, за да е пълна картинката обаче е, в скоро време Ники Михайлов и Алисия да направят най-сериозната стъпка в живота си и да обявят датата на сватбата си, а защо не и новината, че очакват първото си общо детенце.