Плеймейтката Николета Лозанова е в очакване на първата си рожба от вратаря на Левски Ники Михайлов. Тя се похвали лично за щастливото събитие, публикувайки в Инстаграм голи снимки от екзотичен плаж. На снимките се вижда огромния й корем, а текстът под тях гласи: „Две сърца в едно тяло“.

 

Доколкото може да се съди по фотосите, плеймейтката е в шестия месец от бременността си, но всички се чудят как е успяла да запази толкоз дълго време тайната за бебето. Факт е, че до сряда вечер никой не подозираше за предстоящото й майчинство. Дори хората, минаващи за нейни близки приятели, останаха изненадани от вестта.

 

Запознати разкриват, че НиЛо отдавна искала наследник от Малката перука, за когото неведнъж е подчертавала, че е мъжът на живота й. След като станало ясно, че няма да успее да я оплоди по естествен начин, се подложила на инвитро. Предвид фактът, че не е в първа младост е нормално да се притеснява за яйчниковия й резерв.

 

Инвитрото е извършено в една от най-елитните клиники в страната, където разбираемо, лекарите взимат скъпо, че и прескъпо. Преди инвитрото Михайлов се подложил на терапия за повишаване качеството на спермата му, тъй като 35-годишният вратар страдал от лениви сперматозоиди. Именно поради тази причина няма деца, заченати по естествен начин до ден днешен. По време на 10-годишната връзка с плеймейтката, футболистът стрелял с халосни патрон. Не по-различна била ситуацията и докато бил интимен с Алисия.

Ники Михайлов стрелял с халосни патрони в леглото, затова Николета опряла до инвитро

Припомняме, че за разлика от него, „баджанакът“ му Валери Божинов успя набързо да направи дете на певицата, както и на пловдивската Мис Плеймейт. Към днешна дата щерката на Лозанова от Божинката е на 11 години.

 

За да са 100% сигурни, че опитите им за рожба ще се увенчаят с успех, Николета и Мамин Ники замразили яйцеклетки и сперматозоиди и за евентуални бъдещи инвитро процедури. За момента така и не става ясно дали този генетичен материал ще бъде използван след време от семейството, или пък ще бъде дарен за нуждите на бездетни майки и бащи.

Източник: Уикенд