Изненадващо за мнозина, Николай Михайлов застана зад Мария Петрова в огромния скандал между нея и баща му. Ники не може да приеме поведението на Борислав Михайлов за нормално.

Както е известно, Боби изневери на съпругата си със секретарката си Катя и не само това, но и я забремени. Оказва се, че Ники Михайлов  няма да приеме братче или сестриче от Катя, защото много обича и уважава мащехата си.

Мария Петрова се появи в живота на Ники, когато той беше едва първи клас и изоставен от майка си. На практика тя го е отгледала и двамата имат много силна връзка. През годините Михайлов-младши е споделял дори повече с нея, отколкото с баща си.

Ето защо в момента Николай е възмутен от изневярата на своя татко. Той не може да повярва, че баща му е причинил цялото това унижение на жената, която го спаси преди 29 години.

Мария утеши Боби, който години преди това страдаше по бившата си жена Петя. Гимнастичката вдъхна нов живот у Борислав, но очевидно с времето нещата се променят.

„Обичам Мария като родна майка и ме боли да гледам как страда. Не заслужава тази подигравка, тя е прекрасен човек”, смята Ники Михайлов.

В същото време Петрова не иска и да чуе за Боби и новото му бебе. Тя вече е подготвила документите за развод и по всяка вероятност ще задвижи целия процес до дни.

Източник: Bgnow.eu