Ники Михайлов е изпаднал в силен, емоционален стрес

Вратарят Ники Михайлов не може да повярва, че това се случва с него. Футболистът, който вече ще пази вратата на известен турски тим се срамува искрено от най-малката си сестра Елинор, пише в. „Всеки ден”. Момичето е тинейджър, но не може да се кротне и върши безумия след безумия. Тя е родена от брака на шефа на БФС Боби Михайлов и бившата гимнастичката Мария Петрова.

От първата си съпруга екс националния вратар има две деца – Ники и сестра му Бисера, които майка им изостави на грижите на мъжа си. Най-малката обаче е невероятна глезла и заплашва де се превърне в „черната овца” на семейството.

[caption id="attachment_324735" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов и сестра му Елинор Ники Михайлов и сестра му Елинор[/caption]

Елинор Михайлова е със самочувствието на красавица и дъщеря на известни родители. Тя знае, че е хубавица, лесно не се дава, но върши, каквото й скимне и то в особено големи размери.

Близки до семейството разкриват, че малката Елинор е станала жена още на невръстните тринадесет години. Батко й, Ники Михайлов, въпреки че е спряган за плейбой и се славеше като Дон Жуан за нежната половина е изпаднал в емоционален стрес от изцепките на изтърсака. Самият Борислав Михайлов бил вдигнал ръце от най-малката си дъщеря, разбра Kluiki.bg. Майка й Мария Петрова също трудно се оправяла със своенравното момиче, което карало адски труден пубертет.

Елинор Михайлова изобщо не чувала какво я съветват близките й и щом била заставяна да върши нещо против волята си заплашвала, че ще напусне семейното огнище. Родителите били силно стресирани и упорито търсели специалист, който да се оправи с вироглавката, доверяват сигурни източници.

Чаровната Елинор не отказвала покана за кафе и свалки с момчетата, а в дискотеките направо куфеела, разказват потресени от фриволното й поведение съученици. Хубавицата особено яко „влизала в киреча” на концертите на Алисия, с която големия й брат живее от години на семейни начала. Ники Михайлов многократно опитвал да отклони Елинор от лошите й навици и беснеенето по заведения, но досега опитите му удряли на камък.

Любимият на Алисия се опитал и да я „излекува” със спорт. На няколко пъти записал малката си сестричка да тренира тенис, за да я запали по красивия спорт и да достигне професионални висоти, но Еринор не поддавала.