Николай Михайлов е от онези, които нямаха щастието да имат детство и с мама, и с тате. Това му бе отнето, когато родната му майка изостави него и сестра му Бисера и емигрира в САЩ с любовника си Вальо, които дотогава беше приятел на баща му Борислав Михайлов.

По онова време Ники е само на 5 г. Шокът на детето, че вече няма да вижда майка си всеки ден, е огромен. Сестра му е по-голяма от него и затова развива чувство на омраза към майка си.

Това при Ники не се забелязва и затова години по-късно, когато майка му Петя Костова ги търси и иска да възобновят отношенията си, вратарят се отнася по-благосклонно и дори й прощава.

Бисера и до днес е хладна към майка си. Преди 12 години дори не я покани на сватбата си с футболиста Живко Миланов.

Ники, наричан от мнозина с ироничното „Малката перука“, е простил на Петя отдавна, но никога няма да забрави какво му е причинила тя, както и на баща му.

„Изневярата и лицемерието от нейна страна не мога да ги забравя. Израснах с друга жена до баща ми и чувствам нея като своя майка“, споделя Ники Михайлов.

Той говори за Мария Петрова, за която Боби Михайлов се ожени 6 години след като бе изоставен от Петя. Мария, която по онова време е на гребена на вълната като най-известната ни състезателка по художествена гимнастика, приема децата му като свои и му ражда още едно.

Животът на Петя в САЩ пък не се развива по план. Вальо я изоставя с дете на ръце и така тя осъзнава какво е причинила на мъжа си и децата си в България.

Бившата съпруга на Боби Михайлов прави неистови опити да се сближи със сина си. За целта се е сприятелила с Николета Лозанова и двете го играят близки дружки.

Колкото и да се опитва обаче, детството на едно дете нищо не може да го замени, а е факт, че тя е пропуснала това на децата си. Що за майка може да изостави дъщеря си и сина си, за да мърсува с друг мъж, се пита загадката.

Източник: Crimesbg.com, Уикенд