Зорница Линдарева най-после си тръгна от "ВИП Брадър", но някои странични обстоятелства след това приковаха вниманието!

Краят на Зорница Линдарева в Къщата на шоуто "ВИП Брадър" бе белязан с няколко интересни ситуации, забеляза Kliuki.bg. Веднага направи впечатление поредната доза лицемерие от страна на Кали. Певицата не беше първа дружка със Зори, а започна да плаче. Макар да не й се получи правдоподобно, тя накара няколко човека да й повярват и да я утешават. Явно Кали счита, че така привлича симпатии у зрителите, но съдейки по коментарите във Фейсбук, няма нищо подобно и певицата никак не е харесвана.

[caption id="attachment_328970" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева се прости с "ВИП Брадър" Зорница Линдарева се прости с "ВИП Брадър"[/caption]

И докато на Кали едва ли някой зрител повярва, то няма как да не повярваме на Ники Кънчев, че си пада откровено по Зорница Линдарева. При излизането й от Къщата водещият се възползва да я опипа добре по лицето, защото имаше червило, останало от целувка. Сякаш той беше единственият човек, който може да го изтрие?! Но за Ники Кънчев отдавна е ясно, че си пада по участничките в различните сезони на това предаване. Миналата година не спря да прави комплементи на Златка Райкова.

Този път обявеният вот от гласуването изглежда по-реален от обикновено. Зорница Линдарева действително не се хареса на зрителите и дори беше голяма изненада, че се задържа толкова време в шоуто. Интригата между нея, Тачо и Жени обаче се поизхаби и сега беше моментът Зори да напусне предаването. Нейната мисия не беше финал или победа, а нещо по-различно, замислено от продуцентите.

Сутринта феновете на "ВИП Брадър" ще имат възможност да гледат Зорница Линдарева в предаването "На кафе". Там се очаква тя да сподели повече за своя личен живот, от който известна част заема и семейство Манови. Интересно дали ще разкаже своята гледна точка за сълзите на Кали или опипването на Ники Кънчев?!