Ники Кънчев взриви родния ефир с голям комплимент към Алекс Сърчаджиева

"ВИП Брадър 2014" започна повече от интригуващо, а за това допринесе и водещият Ники Кънчев. Той направи невероятен комплимент към своята колежка Алекс Сърчаджиева в ефира на Нова ТВ, видя Kliuki.bg. Ники й каза в очите, че като я гледа толкова красива до него, му се иска да бъде Иван Ласкин. Както знаем, Алекс е съпруга на Ласкин от дълго време. Ники Кънчев обаче разкри, че я намира за безкрайно привлекателна жена.

Поводът за думите на Ники стана, разбира се, случващото се във "ВИП Брадър". Иво Аръчков се оказа обграден с много дами, което е за завист от всички мъже. Затова Кънчев заяви, че е искал да бъде Иван Ласкин, но вече иска да бъде Иво Аръков. Въпреки шеговития тон на водещия, стана ясно, че намира колежката си за много красива и привлекателна.

[caption id="attachment_325533" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев си падна по Алекс Съчаджиева Ники Кънчев си падна по Алекс Съчаджиева[/caption]

Интересното е, че Ники Кънчев направи доста грешки във воденето на шоуто тази вечер и даже изглеждаше подпийнал. Дали затова си направи шега с Алекс Сърчаджиева и мъжа й Иван Ласкин или просто реши да бъде забавен, не е ясно. Факт е само, че водещият на "ВИП Брадър" отново се изложи, както го е правил многократно.

Склонността на Ники Кънчев към чашката е нещо познато на аудиторията. Както и факта, че е щастливо женен. Заради неговото пристрастно водене на "Биг Брадър" като цяло през последните години, се говореше, че сега ще бъде заменен. Все пак обаче станалият известен от "Стани богат" тв водещ запази мястото си в риалити формата и за новия сезон.

Във "ВИП Брадър" обстановката изглежда доста интересна в момента. Йорданка Христова и Камелия Тодорова ще трябва да представят по-старото поколение. Докато Жени Калканджиева, Иво Аръчков, Албена Вулева и много други със сигурност ще забъркат запомнящи се и може би скандални моменти.