Ники Кънчев си хапва сладко, въпреки че има диабет!Ники Кънчев се опитва да спазва диета

, след като му откриха диабет. Но понякога не издържа и се подава на изкушения, вредящи на здравето му. [caption id="attachment_433518" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев Ники Кънчев продължава да си угажда със сладко[/caption] Преди дни емблематичният водещ на Нова се подслади в заведение на ул. „Цар Иван Асен II”. А подобно поведение е противопоказно при хора със захарна болест. В сладкарницата, намираща се на метри от дома му, гонещият 60 години журналист влезе, за да вземе пастичка за дъщеря си Мари-София. Дегизиран с черни слънчеви очила, той поръча да му опаковат за вкъщи парче френска селска торта. Продавачката сложи лакомството в картотена кутийка, след което любезно попита Ники дали няма да си вземе нещо и за консумация на място.

След известно колебание, журито на „Маскираният певец” поиска специалитета на функциониращото още от времето на соца заведение. А именно боза, в която е размесен сладолед собствено производство.

Служителката пусна две ледени сметанови топки в пълната с резлива течност халба, а Ники Кънчев й плати с десетолевка. Известният с пословичната си спестовност водещ на „Биг Брадър” и „Стани богат” изчака да му върнат левче ресто. И чак тогава се отправи към изхода. Излязъл пред сладкарницата, той се настани на една от масите й на открито, свали цайсите си и извади мобилния си телефон. В следващите петнайсетина минути сърфираше в интернет, като от време на време отпиваше и по глътка боза. Захарната болест, заради която на Кънчев му е забранено да консумира сладки храни и напитки, му бе открита преди 4-5 години. Той още тогава призна пред обществеността за диабета си, но уточни, че не е инсулинозависим. „Причината за състоянието ми е големият стрес, на който съм подложен”, каза по онова време Мистър „Биг Брадър”, предават от Уикенд.