Александър Кадиев вече е сгоден мъж и навсякъде се хвали, че ще се жени за Ивелина Чоева. Тв водещият й предложи навръх Бъдни вечер, а на бившата му изобщо не й пука.

Таня Тончева очевидно е щяла да зареже Мамин Сашко дори ако не беше се появила Ива. Това става ясно от поведението на танцьорката.

Таня поздрави Сашо и Ивелина за годежа им. Цялостното й поведение към тяхната връзка създава впечатление, че на нея не й пука какво се случва в живота на бившия й.

Танцьорката дори беше заедно с тях на почивка лятото, което удиви всички. Тя и дъщеря й бяха с актьора и половинката му на море.

Според слуховете чувствата на Таня към Сашо били умрели далеч преди раздялата им. Нея я отблъснало най-вече това, че той е много мързелив и вкъщи не си мръдва пръста за нищо. По цял ден играел на видеоигри, което е смущаващо за мъж на над 30-годишна възраст, който е и баща на всичкото отгоре.

Освен това Кадиев е с много лигав характер, а Таня е сериозна личност. В началото, когато били много млади, й харесвало, когато той се лигавeл, намирала го за забавно, но след раждането на детето им очаквала Мамин Сашко да порасне, а той си останал същият инфантил. Неслучайно си пасва с Ивелина, която е с близо 15 години по-млада от него.

Близки до бившата на актьора разкриват, че тя имала забележки и относно половите му възможности. Сашо не бил от най-издръжливите в леглото, което още веднъж доказвало на Таня, че е добре, че двамата са се разделили.

Синът на Катето Евро би трябвало да е нанесъл голям удар върху бившата си, защото 10 години така и не й предложи брак, макар да имат дете, а на Ивелина Чоева предложи само след 3 години любов. На Таня обаче не й пука и продължава напред.

Източник: Crimesbg.com, Dir.bg