Анита Димитрова, Стемпер по съпруг, е напът да постави един от рекордите за най-къс брак. Тя се омъжи за американския милионер Никълъс Стемпер през пролетта тази година и вече разводът чука на вратата.

Ник е научил скандалното минало на жена си и останал бесен, че тя сама не му е признала, че е била момиче на повикване. Оказва се, че блондинката е придружавала богати руснаци и израелци като компаньонка до САЩ и именно заради това сега отказват да й издадат виза за Америка.

Ник и Ани се виждат все по-рядко. Той има бизнес в Щатите, а тя не може да дойде при него. Затова чакат единствено миговете, в които той е в България, но те вече са все по-малко.

Първо Стемпер се изнервил на жена си, че не й дават виза, а когато научил защо, директно я предупредил, че ще се видят в съда. Бил решен да се разведе с нея, защото не искал един ден да го сполети съдбата на Димитър Рачков, който видя с очите си как Анита прави секс с друг мъж.

Комикът и досега не пести обидните си квалификации за бившата си. В приятелски кръг той често се подигравал с нея и най-вече с интелектуалното й ниво, което намирал за много ограничено.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com