Той обясни, че към настоящия момент няма връзка със Божена от Словакия. Припомняме, че жесток женски бой се развихри на крайбрежната алея в Приморско. Жената на брадъра нападна жестоко любовницата му в пияно състояние. Тя я скуба, хвърли телефона й в морето и я заплаши с удавяне.

Гларусът е категоричен, че е прекратил забранената любов.

“За съжаление тя не беше съгласна с това да бъде изоставена от мен, при положение че аз нищо не съм обещавал", разказва звездата от "Биг брадър". По този начин се измъкна деликатно от ситуацията. На всичкото отгоре определи Божена като жена не за един мъж. Палавницата въртяла паралелни връзки и с други мъже.

"Но аз просто не можех да си представя, че тази жена е способна да направи такъв цирк. Божена знае, че съм публична личност и че всеки подобен скандал ще се преекспонира“ –обяснява се Здравко.

Ни лук ял, ни лук мирисал: Здравко отрече да е имало побой

Той е наел адвокат по случая. За него всичко е постановка. Не отрича, че между жените му е имало размяна на реплики, но отрича да е имало бой. Божена не е представила никакъв документ. Интересна подробност е, че тя е била много близка с полицията, понеже от 10 години работи там като преводач.

"Жена ми е със счупена ръка, още носи гипс. Как ще е в състояние да нападне някого? С една здрава ръка да нападнеш здрав човек, а на този здрав човек да му няма нищо", коментира мелето Гларуса. ОДМВР - Бургас потвърждават за скандала между двете жени.

Източник: hotnews.bg