В шок и ступор са водещите на "Фермата" - Иван и Андрей, както и новото попълнение в лицето на Гергана Гунчева. Срещу бившата миска зрителите недоволстват още от началото на формата като я сравниха със селска пастирка. Но днес бунтът им е невиждан, а мрежата гори от коментари.

Зрителите са бесни, че "Фермата" вече не е това, което беше, а в ефир се показват коя след коя по-нелицеприятни гледки, кървища и прочие. "Това се превърна в "Игри на волята", ама епизода с линейките. Нагласяте ли ги тези неща, какво ли, но ми писна да гледам кръв по телевизията, а уж идеята на предаването ви беше далеч по-различна", негодува една от множеството зрителки.

Невиждан зрителски бунт срещу "Фермата": Водещите са в шок! (решиха и съдбата на Нанси Карабойчева - СНИМКИ)

Междувременно чаровната Мис България - Нанси Карабойчева, която пострада тежко във формата, се върна при останалите, но кракът й е с шина. Прегледът и снимката показали, че няма счупено, но й предстои още едно обширно изследване, след което ще стане ясно дали ще продължи в предаването, или ще си ходи вкъщи.

Невиждан зрителски бунт срещу "Фермата": Водещите са в шок! (решиха и съдбата на Нанси Карабойчева - СНИМКИ) - Снимка 2

Източници обаче довериха истината предварително и тя е, че Нанси ще напусне предсрочно предаването. Този факт я накарал да рони сълзи и да тропа със здравия си крак от яд, че не може да се покаже в цялата си сила и устойчивост. Ситуация, подобна на тази с Филип Буков в "Сървайвър".

Източник: Хотнюз.бг