Слави Трифонов превърна родния си дом в същинска приказка от 1001 нощ!

Слави Трифонов може и да прибра бизо 10 милиона от концерта, шоуто "България търси талант" и собственото си предаване тази година, но със сигурност не се стиска и знае как да доставя радост на себе си и най-близките си.

Той буквално разплака родителите си и най-вече мама Здравка с чудото, в което превърна родния си дом в Плевен. Това разкриха съседи на учиндолеца, видели с очите си бурния ремонт, който и до днес тече в апартамента на мама Здравка и тате Тодор.

[caption id="attachment_340616" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов направи чудеса с родния си дом, мама Здравка удивена[/caption]

Както всички знаем, родителите на Слави Трифонов са изключително скромни и пестеливи хора, които никога не са парадирали със славата и богатството на сина си. Нещо повече - парите, които Дългия изпраща всеки месец на семейството си, мама Здравка упорито къта като спестявания, да не би някой ден отрочето й да го закъса и да му потрябват.

Сега обаче Слави е взел нещата в свои ръце и без много-много да пита майка си, започнал пълен ремонт на апартамента, в който е израсъл като дете. Разкоша и лукса, който шоумена въвежда в жилището накара на съседите да им се завие свят.

"Чудо става, истинско чудо. То не са мраморни плочки, то не са модерни уреди, то са удивителни мебели. Апартаментът на родителите на Слави Трифонов не е кой знае колко голям, но не е и нужно - превърна го в същински мини палат, в който мама Здравка и тате Тодор да се чувстват наистина щастливи и окото им да се радва на невиждани красоти", разкриват съседи на известното семейство.

Въпреки десетките работници, които неуморно бачкали по цялостната промяна на жилището им, майката на Слави Трифонов изобщо не се променила. Отношението и скромността й към останалите си била все същата и дори често пъти нежно коряла сина си, че хвърля толкова луди пари за излишен, според нея, разкош.

"Браво на Слави! Могат да пишат и говорят, каквото си искат, но истината е, че той е прекрасен син. Нито за миг не е забравил за родителите си през всичките години и винаги им помага с всичко, което може. Грижи се за тях перфектно и дай Боже всекиму такова дете!", категорични са плевенчани, живеещи в близост до родния дом на Слави Трифонов.