Марионетката на Вип Брадър хвърли в потрес всички!

Марионетката на Вип Брадър, бизнесменът Пламен Медаров, хвърли в потрес и приятелите, и феновете си, но най-вече певицата Йоана, която не крие влечението си към него.

Близостта между двамата се зароди в Къщата и всички смятаха, че ще прерасне в нещо повече извън нея. Това обаче не се случи, а Йоана понесе огромен удар от страна на чаровния Медаров.

plamenТези дни столицата се тресе от сензационната новина, че Пламен е хлътнал до уши в певица. Само че тя не е Йоана, а по-възрастната й колежка Ирина Флорин. Дамата в лилаво така завъртяла главата на Медаров, че той не виждал и не чувал нищо друго.

Белята на Къщата бил засичан ежедневно в компанията на Ирина като двамата ходели заедно на обяд, вечеря, по време на обедната си почивка, на шопинг и прочие, пише Хотарена.нет. Ирина не криела чувствата си към обаятелния симпатяга и зарязала младока, с когото имаше връзка преди влизането си в шоуто.

irina-plamen

Нещо повече - все по-често Пламен остава да нощува в дома на певицата като запознати са категорични, че той ще си пренесе багажа при нея по-скоро, отколкото може да се очаква.

И макар че самата Ирина продължава да отрича слуховете за връзката й с Медаров, източници са убедени, че е само въпрос на време двамата да се появят официално заедно и да обявят чувствата си.