Стефания Колева разкри наистина чудодейния според нея режим на хранене, който я превърнал в нов човек!

Чаровната актриса Стефания Колева разкри официално за феноменалния хранителен режим, с който успяла да отслабне много и трайно, както и да възвърне здравето си. Стефания Колева наистина е убедена, че това нещо е чудодейно, защото го е изпитала на собствен гръб.

За целта тя посетила доктор Гайдурков в столицата, който я прегледал и й изготвил индивидуална програма за сваляне на килограми. Стефания Колева трябвало бързо да влезе във форма за шоуто "Като две капки вода", а се чувствала дебела и тромава. Няколко седмици по-късно обаче, се погледнала в огледалото и се видяла преродена.

[caption id="attachment_314599" align="alignright" width="300"]Стефания Колева Стефания Колева е удивена от наистина ефективния режим на хранене[/caption]

"Не мога да издам точния си режим на хранене, защото няма да помогна на читателите. Всеки организъм е различен и има нужда от различни храни и вещества. Това, което важи за повечето хора обаче е, че изцяло спрях употребата на сол и не използвам никакви други мазнини, освен зехтин, масло от авокадо и сурови ядки", разкри Стефания Колева.

Тя призна, че в сегашната си диета няма точни грамажи, нито пък определени часове на хранене, които й взимали здравето години наред. Хранела се, когато може или когато е гладна, но намалила и количеството на порциите. Приемала много вода между храненията и поне четири пъти в седмицата усилено тренирала във фитнес залата.

"Преди се чувствах не само дебела, но и уморена. Буквално се влачех по улиците, защото ми липсваше енергия. Нещо, което сега имам в изобилие. Дължи се и на хранителните добавки, без които не мога, а те са грахови и оризови протеини, които ми дават страшно много сила и настроение", хвали се чаровната Стефания Колева пред читателите на вестник "Ретро" и агенция Пик.

Тя е убедена, че и занапред ще продължи с чудодейния си хранителен режим, тъй като за толкова години по-добър и ефективен от него не е намерила.